(905) 836-6401

Winter Recreational Schedule

Winter ScheduleWinter Program Fees
Session II Winter Session (10 weeks)
January 6, 2020 – March 14th, 2020
*Closed Family Day, February 17th
ProgramAgeDayTime      
Twinkle Tots 45 minute class10-24 monthsTuesday9:30
Saturday9:00
Advanced Twinkle Tots 45 minute class19 months - 3 yearsMonday9:30, 10:30
Thursday4:15
Saturday10:00, 11:00
Tumblebugs
1 hour class
3 - 5 yearsMonday9:30, 10:30, 5:00, 6:00
Tuesday10:30
Wednesday4:30, 5:30
Thursday5:00, 6:00
Friday5:30, 6:30
Saturday9:00, 10:00, 11:00
Little Ninjas
1 hour class
3 - 5 yearsTuesday5:30
Saturday1:30
Elite Ninjas
1 hour class
6 - 9 yearsTuesday5:30
Saturday2:30
Hi Flyers I
1 hour class
6 - 9 yearsMonday5:00, 6:00
Wednesday4:30
Thursday5:00, 6:00
Friday5:30, 6:30
Saturday9:00, 10:00, 11:00
Hi Flyers II
2 hour class
10 years and upWednesday5:30
Saturday11:00
Advanced Hi Flyers
2 hour class
6 years and up by invitationWednesday6:00
Friday6:00
Tiny Stars Girls
1.5 or 3 hours per week
(By invitation only)
minimum 4 yearsWednesday4:30
Friday4:30
Saturday9:00 / 10:30
Gyminee Crickets (Boys)
2 hours per week
(By invitation only)
minimum 5 yearsSaturday10:00
Elite Petite (Girls)
4 - 5 hours per week
(By invitation only)
minimum 5 yearsMonday, Thursday5:30
Tuesday, Friday5:30
Tumbling for Acro / Cheer / Gymnastics 1 hour class7 years and upWednesday7:30
Performance Team
1.5 hour class (By invitation only. Tryouts available)
7 years and upSaturday3:30
Winter Session Fee Schedule
The fees for the winter session are as follows. A once yearly insurance and registration fee of $40 applies. A 10% discount is available if you register for two sessions at the same time. All fees shown are before HST.
 45 minute class1 hour class2 hour class
MONDAY - 9 weeks. Closed Family Day, February 17th$153.00$184.50$288.00
TUESDAY – 10 weeks$170.00$205.00$320.00
WEDNESDAY – 10 weeks$170.00$205.00$320.00
THURSDAY – 10 weeks$170.00$205.00$320.00
FRIDAY – 10 weeks$170.00$205.00$320.00
SATURDAY – 10 weeks$170.00$205.00$320.00